Hellun Retkihetki

Haaveista totta

Retkihetki on syntynyt unelmista ja niiden toteutumisesta. Kun jostain haaveilee lähes 22 vuotta, niin siitä pitää tulla hyvä. Minä haaveilin ja lopulta toteutin. Hengittelin ja päätin hypätä oravanpyörästä ulos. Tätä haluaisin tehdä, olla ihmisten parissa luonnossa. 

Yritys on lähtenyt liikkeelle halusta tarjota ihmisille hengähdyshetkeä luonnossa. Hengittää syvään ja rentoutua hektisessä arjessa. Nähdä luontoa minun silmin, kauniina ja voimaannuttavana. Oppia olemaan itsenäisesti luonnossa. Oppia nauttimaan elämyksistä luonnon keskellä. Oppia nauttimaan luonnosta, huomata luonnon vaikutukset hyvinvointiin. Oppia olemaan turvallisesti myös ihan hiljaa. Paikkana puhdas luonto, metsä, vesi. Alla pitkospuut, metsäpolku, kallio, laituri. Edessä vihreää, sinistä, valoa. Tuoksuina raikas vesisade, aamun raikkaus, savuinen hetki. Tunteina rentous, kiireettömyys, levollisuus, herkkyys, ilo. Siitä ne on tehty, Hellun Retkihetket. 

Minulla on yhteistyösopimus metsähallituksen kanssa ja luvat toimia myös monella eri paikkakunnilla erilaisissa retkikohteissa Kainuun ja Kainuun lähiympäristön alueella. Esimerkkeinä: Hiidenportin kansallispuisto, Tiilikanjärven kansallispuisto, Talaskankaan luonnonsuojelualue, Kajaanin retkeilyalueet, Ristijärven retkeilyalueet sekä Kuhmon luonnosuojelualueet sekä retkikohteet. Kuljetuspalvelua kohteisiin minulla ei ole.

Oppaanasi toimii Helena Kortelainen, Hellu.

Tervetuloa mun retkiin ja hetkiin!

- Hellu

Hellun Retkihetkeä pyörittää Helena Kortelainen, Luonto-ohjaaja 2022, Sairaanhoitaja (mielenterveystyö) 2007, (lisäkoulutuksina Ratkaisukeskeinen työskentely ihmissuhdetyössä 8 op., Psykoterapeuttiset valmiudet 30 op., Perioperatiivinen hoitotyö 30 op.) , Myynnin- ja asiakaspalvelun perustutkinto 2002.